luni, noiembrie 30, 2009

Leyton ne-a parasit

Dupa cum bine stiti sau ati aflat, a aparut o noua federatie, -Stiinta-, si cu aceasta ocazie a trebuit sa ii spunem La revedere lui Leyton_orient, un membru de seama al federatiei noastre, multiplu castigator al TRAF si castigator al CFR.

As vrea sa ii uram impreuna succes in noua federatie si sper sa fim la fel de puternici si fara el, chiar daca va fi nitel mai greu.

Succes in TRAF tuturor si ne citim!

Madalin

marți, noiembrie 10, 2009

Trofeul RAF - Editia a 7-a

Da, dupa ce am scuturat putintel federatia pentru a da jos praful care se asezase, iata-ne mai puternici si tot impreuna! :)

Si, ca sa sarbatorim acest nou sezon, evident RAF-uiala nu poate lipsi. Ajunsa la a 7-a editie, ea a redevenit liga amicala - suntem 23 insa am preferat acest format deoarece stiu ca iarasi unii din voi vor spune pas. Si macar sa aveti o scuza la evaluari: Dom'le, nu mai era loc, eu am vrut sa intru! :P

Acum, fara gluma, sper sa ne batem si mai abitir pentru trofeu in aceasta editie si sper, ca de fiecare data, cel mai bun sa castige! Si poate nu o sa fie tot Leyton! :)

Castigatorii editiilor trecute:
Editia a 1-a: asasinu2005 - -RAF- ProsecutorS Crew;
Editia a 2-a: sexystar - -RAF- Sexystar*;
Editia a 3-a: semaca - (-RAF-) Crvena Zvezda;
Editia a 4-a: leyton_orient - -RAF- Inter Craiova;
Editia a 5-a: leyton_orient - -RAF- Inter Craiova;
Editia a 6-a: leyton_orient - -RAF- Inter Craiova.

Noroace maxime tuturor si spor la puncte!

joi, octombrie 22, 2009

Reguli minimale RAF

La acest inceput de sezon, Romanian Allied Forces tine sa isi informeze toti membrii despre cateva chestiuni foarte importante in cadrul federatiei, de a caror respectare depinde atat cresterea fiecaruia, in mod individual, cat si cresterea federatiei noastre.

1.
Pentru o mai buna comunicare, te rog sa ma cauti pe YMess pentru a primi toate adresele membrilor RAF, pe care ar fi bine sa ii ai intr-un grup separat. De asemenea, incearca sa iei legatura cu cat mai multi RAFi; schimbul de idei si sfaturile primite nu pot decat sa te ajute ca manager sau sa ajute un alt RAF intr-un moment important.

2.
Limbajul pe forumul MZ si in relatia cu ceilalti manageri nu te reprezinta doar pe tine ci pe toti RAFii si deci intreaga federatie. Orice incalcari ale unei conduite si ale unui limbaj cuviincios si respectuos vor conduce la sanctionarea membrului cu excluderea directa, dupa prealabila cercetare.

3.
Performantele in cadrul ligilor nu sunt un criteriu de evaluare principal insa sunt foarte importante. Orice manager care ajunge insa in Divizia a 6-a va fi exclus automat.

4.
Participarea in ligile si cupele amicale este optionala. Fiecare poate participa in functie de veniturile si dorintele sale. Cu toate acestea, in fiecare sezon participarea tuturor RAFilor va fi OBLIGATORIE in competitiile Trofeul RAF si Cupa Federatiilor Romane. Acestea sunt competitii foarte importante pentru noi, ca federatie, pentru a arata forta grupului. Neindeplinirea acestei conditii va conduce de acum inainte la excluderea directa.

5.
Transferurile sunt libere si neingradite. Cu toate acestea, onestitatea este regula de baza. Orice RAF care va minti un alt manager (din RAF sau nu) cu privire la maxarile cunoscute sau necunoscute ale jucatorilor lui, pe forum, in cartea de oaspeti, pe YMess sau prin orice alta forma de comunicare va fi exclus direct.

6.
Detinerea de mai multe echipe, cu orice titlu sau in orice circumstanta, atrage excluderea directa si inchiderea echipei.

7.
In cazul unui transfer, este de preferabil sa nu licitezi peste un alt membru RAF - macar noi sa nu ne provocam unii altora batai de cap. Daca un alt RAF a licitat inaintea ta, ia legatura cu el si ajungeti la o intelegere privind sumele pe care fiecare e dispus sa le dea, pentru a nu exista neintelegeri.

* * *

Aceste reguli sunt unele de baza, a caror respectare este obligatorie. RAF nu poate creste ca grup, ca performante si ca imagine decat prin contributia fiecaruia dintre noi. Iar cresterea nu se poate face, in mod real, decat prin respectarea acestor reguli minimale de conduita.

In masura in care nu sunteti de acord cu oricare dintre aceste reguli, va rog sa ma informati si nimeni nu va fi obligat sa ramana in RAF impotriva vointei sale. Din momentul acceptarii lor insa, respectarea regulilor va fi un criteriu de evaluare.

Va dorim performante maxime in acest sezon si va asteptam sa discutam orice probleme, nelamuriri sau alte chestiuni.

Cu stima,
Conducerea RAF
(civilu, nicu_gheara, incepatorul)

Evaluarile RAF - rezultate

Salut, baieti!

Asa cum stiti, la fiecare sfarsit de sezon RAF trece printr-un proces de evaluare, moment in care fiecare membru este analizat de catre conducerea RAF sub aspectul corectitudinii cu care a jucat, a fair playului, a colaborarii cu ceilalti membri ai federatiei, a participarii sale in RAF Trophy si in Cupa Federatiilor Romane, a performantelor sale in sezonul scurs si a viitorului sau in cadrul RAF.

Ei bine, evaluarea din acest sezon ne-a condus la urmatoarele REZULTATE: din 30 de membri,
> 7 ne vor parasi cu siguranta (alex07n, andrei_bengu, bubu_etc, mih_rupetot, semaca, valy_stelistu si visescu_dan)
> 6 au un sezon la dispozitie sa arate ca merita sa continue alaturi de noi (asasinu2005, benny_iustin, bogis2007, proof, santiago_munez, sex-vila)
si
> altii 17 speram sa fie la fel de activi si de implicati in performanta MZ-istica in noul sezon (
ady99, balos, bucalino, cheistiansenro, civilu, dr_acool, florin_masterbet, goga_21, incepatorul, leyton_orient, lucifer2007, mariton, nicu_gheara, nilatac83, puhatch, ronaldobarosanu si wolfenstein99).

RAF este incepand din acest moment compusa din urmatorii 23 de membri: ady99, asasinu2005, balos, benny_iustin, bogis2007, bucalino, cheistiansenro, civilu, dr_acool, florin_masterbet, goga_21, incepatorul, leyton_orient, lucifer2007, mariton, nicu_gheara, nilatac83, proof, puhatch, ronaldobarosanu, santiago_munez, sex-vila si wolfenstein99.

Ne bucuram ca putem sa luptam impreuna sub acelasi steag, al RAF, si speram sa putem continua IMPREUNA pe acest drum, care credem ca este unul bun sau foarte bun. Speram sa putem sa mentinem IMPREUNA federatia RAF la cotele inalte de performanta care ne-au facut cunoscuti in comunitatea romaneasca. RAF este o federatie mare si respectata insa munca noastra, a tuturor si a fiecaruia in parte, este cea care a condus pana acum la aceasta imagine foarte buna si cea care trebuie sa continue cel putin la aceleasi standarde.

Nu uita, RAF esti tu si RAF este pentru tine! Asadar nu ezitati sa apelati la colegii din RAF ori de cate ori aveti nevoie pentru ca doar IMPREUNA putem fi mai puternici!!!

Cu deosebita stima si prietenie,

Civilu, Nicu_Gheara si Incepatorul

joi, octombrie 15, 2009

FL U18

M-am gandit sa facem un FL de juniori. De multe ori au fost probleme ca unii useri bagau si seniori. Insa aici in federatia noastra, eu am incredere ca nu o sa fie nici o problema. Deci, cine ar vrea sa intre intr-un FL U18(jucatori fara salariu)?

joi, octombrie 08, 2009

Stema -RAF-

Buna ziua, dragi colegi. M-am gandit in ultima vreme ca celor din -RAF- ne lipseste ceva...dar nu stiam ce. Insa ieri, in lipsa de treaba m-am gandit la ce ne lipseste noua si am observat ca noi nu avem stema. Dap, stema. Asa ca in stanga aveti un poll si niste steme. Impreuna vom alege stema potrivita pentru federatia noastra. Am pus un deadline la poll. In 6 zile poll-ul se va incheia. Asa ca, grabiti-va sa votati!!! Orice parere aveti de steme sau orice imbunatatire doriti sa aduceti stemelor...nu va sfiiti sa postati comentarii mai jos. Parerea voastra conteaza!

In curand o sa ne alegem si imnul federatiei... stati aproape!

Numai Bine!


miercuri, octombrie 07, 2009

Incep EVALUARILE de final de sezon!!!

Si sa nu uit, ANUNT IMPORTANT!!!

In curand vom incepe evaluarile de final de sezon, in care vom analiza cine ce a facut, ce planuri aveti si, mai ales, ce planuri avem pentru RAF.

Detalii in zilele urmatoare...

Madalin

TRAF 6 - la final

Da, stimati prieteni, s-a terminat o noua cupa a federatiei - Trofeul RAF, editia a 6-a. Dupa o finala fara istoric (ma ierti, mariton, dar asa a fost!), Leyton mai adauga un trofeu in palmaresul echipei.

Trebuie inca o data felicitat si sper sa fie mandru ca e alaturi de noi - noi sigur suntem mandri sa avem alaturi pe proaspatul campion al MZ-ului romanesc, castigatorul Ligii I din acest sezon.

Iata si clasamentul final:
1


Oliver Zmarandache (leyton_orient) RAF Inter Craiova Maxima
2


antonescu marius (mariton) -RAF- Ciumpalacii
3


Madalin Enache - membru fondator al -RAF- (civilu) -RAF- LawyerS CreW
4


Anonim (nilatac83) -RAF- Football Academy JB
5


Mihai Daniel (ronaldobarosanu) -RAF- FC Barosanii
6


Stefan Calinescu (incepatorul) -RAF- Angels Team
7


Wolf Wolfowsky (wolfenstein99) -RAF- WolfPack
8


Biggest and The Best Better than the Rest (nicu_gheara) -RAF- Red Hot
9


Baleanu Bogdan (balos) -RAF- H2 GALATI
10


Anonim (dr_acool) -RAF- JUNIOR.ro Academy
11


cristi chivu (mih_rupetot) -RAF- Footbal Academy GL
12


(ady99) -RAF- FC Ronaldo
13


-- M A R I U S -- membru RAF (goga_21) -RAF-Schwartz&Weiß Univ.
14


Anonim (puhatch) -RAF- Officers Squad
15


Balcan Bogdan (bogis2007) -RAF- Aerodrum Pascani







16



Florian Toia (florin_masterbet) -RAF- Masterbets
17


Daniel Bonciu (sex-vila) -RAF- Victoria Branesti
18


Furdui vlad (lucifer2007) -RAF- LUCEAFARU
19



benny iustin (benny_iustin) -RAF- HooliganS

La golgeteri situatia este una destul de bizara, in top 3 ajungand niste nume destul de necunoscute:
1 Costin Pintilie -RAF- FC Barosanii 29
2 Eusebiu Andrei -RAF- WolfPack 24
3 Silvester Bernberich -RAF- Officers Squad 20

Spor la vacanta MZ-istica si sa ne auzim si pe aici, mai des...

Pana la editia a 7-a, cele bune!

Felicitari tuturor participantilor si mai ales lui Leyton!

sâmbătă, septembrie 26, 2009

Cum sa va inscrieti pe blog !!!

Am vazut ca multi nu reusesc sa se inscrie si trebuie sa recunosc ca procesul e relativ dificil... Asadar, m-am informat eu pentru voi si va dau reteta:

> creati-va un cont de google (daca nu aveti deja unul de GMail, de exemplu) - mergeti aici: https://www.google.com/accounts/Login?continue=http://blogsearch.google.ro/blogsearch%3Fhl%3Dro%26ie%3DUTF-8%26lr%3Dlang_ro%26q%3Dromanian%2Ballied%2Bforces%26sa%3DN%26start%3D10&hl=ro si pe mijlocul paginii aveti aceasta fraza si un link cu albastru: Înregistraţi-vă în dreapta sau creaţi-vă un cont gratuit, folosind doar o adresă de email şi o parolă pe care o alegeţi dvs.

> folositi contul pentru a va autentifica, a va face profil s.a.m.d.; din momentul ala, la intrarea pe blog va autentificati si va va fi mult mai simplu.

ATENTIE!!!
Va rog foarte mult, dar FOARTE mult, sa NU folositi ca parola a userului de google cu care intrati aici (mai ales ca el poate fi chiar userul din MZ) parola din MZ!!! Nu vreau sa avem probleme de conturi furate sau mai stiu eu ce discutii, ca chiar nu are rost! :)

Haideti, creati, logati si postati! :))

vineri, septembrie 25, 2009

Iata si primul vizitator al blogului

Iata ca avem si primul vizitator... Este evident un RAF, chiar unul de soi, insa el este al doilea user! Deci e clar ca ne vom inmulti in foarte scurt timp! :)

La inceput de drum

Iata-ne impreuna, la un nou inceput de drum in spatiul virtual. Am creat acest blog din dorinta unei comunicari active si reale intre noi, RAFii, dar si cu ceilalti prieteni sau manageri, care vor performanta, care cred ca pot gasi un sprijin in RAF.

Noroace maxime tuturor si Simul fie cu noi, cu noi toti! :)